رشد ۲ هزار و ۳۸۳ واحدی شاخص بورس

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۴ کد : ۸۸۶۷ اصلی آخرین اخبار
شاخص کل در بازار بورس امروز ۲ هزار و ۳۸۳ واحد افزایش داشت که در نهایت این شاخص به رقم ۳۴۶ هزار و ۸۷۰ واحد رسید.

روزنامه آنلاین وقایع اتفاقیه:   براساس معاملات امروز بیش از چهار میلیارد و 897 میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش 26 هزار و 347 میلیارد ریال داد و ستد شد.

 

همچنین شاخص کل (هم وزن) به 110 هزار و 243 واحد و شاخص قیمت (هم وزن) به 73 هزار و 646 واحد رسید.

 

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، فولاد مبارکه (فولاد)، مخابرات (اخابر)، فولاد خراسان (فخاس) و کشتیرانی (حکشتی) بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

 

در مقابل گروه مپنا (رمپنا)، نفت و گاز پارسیان (پارسان) و معدنی و صنعتی گل‌گهر (کگهر) از جمله شرکت‌هایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.

 

گروه بانک در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه یک میلیارد و 191 میلیون برگه سهم به ارزش یک هزار و 930 میلیارد ریال داد و ستد شد.

 

آخرین وضعیت شاخص فرابورس
 

شاخص فرابورس نیز بیش از 44 واحد رشد داشت و بر روی کانال چهار هزار و 528 واحد ثابت ماند.

 

همچنین در این بازار یک میلیارد و 817 میلیون برگه سهم به ارزش بیش از 15 هزار و 62 میلیارد ریال داد و ستد شد.

 

در بین تمامی نمادها، نماد پتروشیمی مارون (مارون)، سنگ گهرزمین (کگهر)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب) و پالایش نفت لاوان (شاوان)، بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص این بازار داشتند.

 

در مقابل، صنایع کاغذ پارس (چکاپا)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس) و بیمه کوثر (کوثر) مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.

 

منبع: ایرنا

کلید واژه ها: بورس رشد بورس وقایع اتفاقیه اقتصاد


نظر شما :