دعوت ظریف به اتاق بیضی

روزنامه آنلاین وقایع اتفاقیه: این رسانه آمریکایی مدعی شد که ماه گذشته میلادی، در بحبوحه بالا گرفتن تنشها میان تهران و واشنگتن، «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران، دعوتنامه عجیبی دریافت کرد؛ دیدار با «دونالد ترامپ»، رئیسجمهوری آمریکا در اتاق بیضی کاخ سفید.
بر اساس این گزارش، پیشنهاد این دیدار را «رند پاول» سناتور ایالت کنتاکی، هنگام دیدار با ظریف در تاریخ ۱۵ جولای در نیویورک مطرح کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه نیویورکر، پاول و «داگ استافورد»، مشاور ارشدش، در تاریخ ۱۵ جولای با محمد جواد ظریف دیدار کردند. طی این دیدار یکساعته ظریف درباره چگونگی پایان دادن به تنشها میان دو کشور با پاول گفتوگو کرد. این سناتور آمریکایی نیز پیشنهاد کرد که این دیپلمات ایرانی ایدههایش در این زمینه را با شخص ترامپ مطرح کند. منابع آگاه دیپلماتیک اعلام کردند که پاول گفته که رئیسجمهوری آمریکا این اجازه را به او داده تا ظریف را در روزهای پیش رو به کاخ سفید دعوت کند. سخنگوی کاخ سفید از اظهارنظر در اینباره خودداری کرد.
نظر شما :