جلسات حزب ندای ایرانیان با رئیس دولت اصلاحات و عارف درباره روندهای اشتباه شورای عالی اصلاح‌طلبان

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۹ کد : ۴۶۳۴ اصلی سیاسی
سعید نورمحمدی، عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان تأکید دارد که حزب ندای ایرانیان در خصوص روندهای اشتباه در شورای عالی اصلاح طلبان، تاکنون جلساتی با محمدرضا عارف رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان و رئیس دولت اصلاحات داشته‌اند.
جلسات حزب ندای ایرانیان با رئیس دولت اصلاحات و عارف درباره روندهای اشتباه شورای عالی اصلاح‌طلبان

روزنامه آنلاین وقایع اتفاقیه: سعید نورمحمدی، عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره نظرسنجی جدید این حزب در خصوص تعیین مانیفیست انتخاباتی حزب برای یازدهمین دوره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی از اعضای حزب ندا در سراسر کشور، گفت: این فقط یک نظرسنجی بوده است و هنوز در خصوص مانیفیست انتخاباتی حزب برای انتخابات مجلس در سال جاری به جمع‌بندی نرسیده‌ایم.

وی افزود: طبق نظرسنجی، انتقاداتمان به شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان را در جلسات روتین مطرح می‌کنیم و هنوز بنا نداریم که در خصوص این انتقادات جلسه دوجانبه با هیأت رئیسه شورای عالی داشته باشیم.

اعضای حزب ندای ایرانیان در نظرسنجی که این حزب برگزار کرده بود، ۶۸ درصد آرا بر این تأکید داشت که در صورت عدم اصلاح روندهای اجتماعی شورای عالی سیاستگذاری، این حزب در انتخابات مجلس با شورا همراهی نداشته باشد.

نورمحمدی می‌گوید: ما قطعاً موضوعات مورد تأکید اعضای حزب در نظرسنجی انتخاباتی اخیر را پیگیری می‌کنیم.

عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در عین حال تأکید دارد که حزب متبوعش در خصوص همین روندهای اشتباه در شورای عالی، تاکنون جلساتی با محمدرضا عارف رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان و رئیس دولت اصلاحات داشته‌اند.

۳۲ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی انتخاباتی حزب ندای ایرانیان به دو گزینه همراهی کامل با شورای عالی در هر شرایطی و عدم همراهی و حضور مستقل رأی داده بودند.

کلید واژه ها: سعید نورمحمدی حزب ندای ایرانیان ندای ایرانیان محمد صادق خرازی محمد رضا عارف سید محمد خاتمی وقایع اتفاقیه


نظر شما :