غذای حلال زمینه همکاری ایران و اندونزی است

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۴۴۴ سرخط اخبار

روزنامه آنلاین وقایع اتفاقیه: سفیر اندونزی در ایران ضمن اشاره به اینکه در کشور اندونزی غذاهایی دریافت می‌کنیم که گواهی حلال نیز برای آن‌ها صادر شده و می‌توان به راحتی و مطمئن آن‌ها را مصرف کرد، زمینه همکاری ایران و اندونزی را غذای حلال دانست.
به گزارش ایسنا، اوکتاویان علیم‌الدین در حاشیه پنجمین جشنواره غذاهای اکو - جاده ابریشم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اندونزی دارای صنعت غذایی حلال است و وقتی محصول و یا غذاهایی که از اندونزی به این کشور ارسال می‌شود، ایرانی‌ها اطمینان دارند که دارای گواهی حلال است می‌توانند آن را با آرامش خاطر مصرف کنند.
وی افزود: اندونزی با ایران در زمینه تبادل مواد تشکیل‌دهنده انواع غذاها همکاری‌های نزدیک دارد و در این میان زعفران، عسل، زیتون و خرمای ایران در اندونزی معروف است.
سفیر اندونزی در ایران، تصریح کرد: اندونزی با کشور ایران روابط حسنه داشته به‌عنوان مثال در روابط سیاسی رئیس‌جمهوری این کشور در سال ۲۰۱۶، به ایران سفر کرد و هم‌اکنون در زمینه‌های فرهنگی و امنیتی نیز با ایران روابط مناسبی داریم.
اوکتاویان علیم‌الدین خاطرنشان کرد: در اجلاس D8 که در تهران برگزار خواهد شد می‌توان به‌صورت خلاصه بین کشورهای ایران و اندونزی مباحثی را مطرح کرد که به هر دو طرف سود برساند.
به گزارش ایسنا، گروه D8 یا گروه هشت کشور مسلمان در حال توسعه که اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه در آن عضویت دارند، از جمله پیمان‌های منطقه‌ای است که به منظور ایجاد روابط مستحکم اقتصادی بین کشورهای در حال توسعه اسلامی و تقویت نفوذ این کشورها در بازارهای جهانی و برقراری گفت‌وگو با کشورهای صنعتی تشکیل شده است.
همچنین سازمان همکاری اقتصادی موسوم به "اکو" یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است. سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ (۱۹۶۴) نخستین‌بار این سازمان را پایه‌ریزی کردند و پس از فروپاشی شوروی، در سال ۱۳۷۲ کشورهای افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز به سازمان اکو پیوستند.

کلید واژه ها: ایران و اندونزیغذای حلال


نظر شما :